Hur läser du dina böcker?

Att läsa gör oss gott det kan många intyga. Det är många som regelbundet har en bok på sitt nattduksbord. Den digitala tekniken gör det bekvämt för oss och idag så kan man både läsa och lyssna på böcker digitalt. Kanske det är svårt för dig att ta steget till att börja med digitala böcker och det är absolut inget fel i det.

Läsa boken på sitt sätt

Del flesta som läser böcker gör det på sitt sätt. Vissa väljer att läsa genom en bok på kvällen när man gått och lagt sig medans andra gärna tar en kopp te och sätter sig i sin favoritfåtölj och myser med en god bok. Att lyssna på böcker har blivit en stor hit och fler och fler upptäcker fördelarna med just ljudböcker. Om du är långpendlare så kan du vid start sätta igång en ljudbok och lyssna under färden till arbetet eller var du nu åker. Sitter man på buss, tåg eller något annat färdmedel så är ljudboken något väldigt praktiskt.

Praktiskt med ljudböcker

Det är något väldigt praktiskt med ljudböcker. Du kan lyssna på den i din telefon, surfplatta eller i din dator. Där du har en digital uppkoppling så kommer du åt dina böcker. Det går bra att börja lyssna i din smarta telefon med hörlurar när du åker tåg. När du är framme så pausar du din bok och kliver av. Väl hemma så kan du ta din surfplatta och fortsätta lyssna där du slutade. Ljudböckerna finns i alla genrer och du hittar säkert din favoritförfattar inläst av någon som du kan köpa och lyssna på.